Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Wat kost een vrijblijvende proefles?

De autorijtest kost € 69,00 en duurt anderhalf uur. De autorijtest is altijd vrijblijvend en hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig. Hierdoor weet je hoe snel je kunt starten, hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben, hoe lang de spoedopleiding voor het autorijbewijs B gaat duren, wanneer je het praktijk examen kunt gaan doen en wat de kosten zullen gaan bedragen.

Hoelang duurt een rijles en wat kost een autorijles?

De rijlessen duren 50 minuten en zijn inclusief 5 minuten evaluatie om te bespreken hoe de vorderingen gaan en worden naar eigen wens gegeven in langere lesblokken. De prijs van een losse rijles kost € 47,50 en duurt 50 minuten.

Wat kost een complete spoedopleiding voor het autorijbewijs in Heerlen of in de buurt van Heerlen?

Het autorijbewijs kan reeds worden gehaald vanaf € 875,00 inclusief een gratis theorie online cursus, 10 autorijlessen, het praktijkexamen en met optioneel een onbeperkte CBR examengarantie, deze is wel echter pas vanaf 12 lessen. Na afloop van de proefles weet je dus precies wat de totale kosten van de spoedrijopleiding voor het autorijbewijs zijn en waar je aan toe bent. Betaling kan altijd geschieden per bank en kan je in enkele termijnen doen.

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Hoe snel kan ik mijn autorijbewijs halen?

Bij autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen kan je het autorijbewijs halen in een autorijbewijskamp of autorijleskamp binnen 1 week en ook 5 tot 10 dagen of in een spoedopleiding autorijbewijs van 2 tot 8 weken.

Ben je van plan om met een spoedopleiding snel je autorijbewijs te halen en hou je van aanpakken? Dan ben je bij autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen aan het juiste adres en heb je het rijbewijs B snel gehaald!

Wat kost de onbeperkte CBR examengarantie?

De kosten van het gebruik maken van de onbeperkte CBR examengarantie bedragen eenmalig € 75,00 en is 12 maanden geldig. Hierdoor kan je zorgeloos gebruik maken van de CBR examengarantie en is geldig vanaf lespakket 12.

Wat houdt de CBR Examengarantie in?

Het kan gebeuren dat op het rijexamen blijkt dat je net je dag niet hebt en niet bent geslaagd. Doordat autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen een onbeperkte CBR examengarantie in de spoedrijopleiding aanbied kan je dus altijd met een gerust hart op herexamen gaan en kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan.

Op deze wijze heb je ruimte over om wat extra autorijlessen te nemen die de instructeur je adviseert. De examen garantie is 1 jaar geldig en gaat in bij de eerste rijles. De examengarantie houd verder in dat je € 100,00 korting krijgt per herexamen. Normaal kost een herexamen € 265,00 maar met onze onbeperkte 12 maanden durende examengarantie slechts € 75,00.

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Kan ik zelf bepalen wanneer ik de autorijlessen krijg?

Ja, de autorijlessen worden in overleg tussen jouw en de rijinstructeur in een verkorte periode ingepland, je kunt de rijlessen nemen wanneer het jouw en de rijinstructeur samen het beste uitkomt zodat je een snelcursus auto rijbewijs op maat kunt volgen.

Ik heb mijn theoriecertificaat nog niet gehaald, mag ik al autorijlessen volgen?

Ja, je mag zonder in het bezit te zijn van het theoriecertificaat autorijlessen volgen. Natuurlijk moet je wel je theorie hebben gehaald om praktijkexamen B te kunnen doen.

Het theorie examen kan je doen bij het CBR en inplannen via de website www.cbr.nl Voorkom een lange wachttijd voor het theorie examen en plan je deze gelijk of vroegtijdig in. Je kunt een gekocht theorie examen bij het CBR ook altijd kosteloos omruilen naar een andere of eerdere datum. Kijk dus regelmatig op de website van het CBR!

Wat heb ik nodig als ik theorie examen ga doen?

  • het reserveringsnummer;
  • een wettelijk toegestaan geldig identiteitsbewijs;

Je dient ongeveer 15 minuten voor aanvang van het theorie-examen aanwezig te zijn. Vanaf 16 jaar mag je deelnemen aan het theorie-examen. Ben je geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Krijg ik altijd dezelfde rij instructeur?

Ja. Het is belangrijk om je spoedopleiding te volgen bij een vaste en deskundige rijinstructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen met de hoogste slagingskansen.

Mag ik van eventueel van rijinstructeur veranderen?

Mocht het onverhoopt niet klikken met de rijinstructeur, dan kun je natuurlijk altijd vragen voor een andere rijinstructeur.

Mag ik voor mijn 17e jaar rijlessen volgen?

Je mag al vanaf 16,5 jaar rijlessen volgen en het theoriecertificaat halen vanaf 16 jaar. Belangrijk om te weten: Wel kan je pas, nadat je in het bezit bent van de theorie voor de categorie B, een Tussentijdse Toets volgen en het rijexamen doen zodra je 17 jaar oud bent.

Word ik met de autorijlessen thuis opgehaald en afgezet?

Ja, we zorgen er altijd voor dat de rijinstructeur je thuis ophaalt en weer afzet tenzij anders word afgesproken uiteraard. Indien gewenst kan je ook op een centraal punt afspreken.

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ

Kan ik met de auto spoedopleiding meteen van start?

Ja, je kunt direct van start met een vrijblijvende proefles en gaan starten met de spoed autorijlessen en autorijopleiding, ook bij jou in de buurt helpen we je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van je autorijbewijs voor de categorie B.

Ik heb al rijervaring via een andere autorijschool, kan ik toch voor de autorijlessen bij autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen ook terecht?

Ja, autorijschool Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen biedt de auto rijopleidingen aan voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen. Dankzij de autorijtest weet je direct waar je aan toe bent en stap je altijd in op je eigen niveau en kun je het aantal geadviseerde autorijlessen versneld nemen welke je nog nodig hebt en word er een rijlespakket op maat voor je samengesteld, maatwerk dus altijd gegarandeerd.

Spoedcursus Autorijbewijs Heerlen FAQ